Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Catering

Bak Slakterens kjøkken står matglade mennesker og lidenskapelige kokker i spissen. Vi kan levere mat til alle typer selskap og sammenkomster, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. All vår mat blir laget fra bunnen av. Ingen snarveier, ikke noe juks. Alt tilberedt med kjærlighet og ferske råvarer som vi vet hvor kommer fra.  Finner du ikke det du ønsker i de oppsatte menyene, ta kontakt, så lager vi forslag. Vi ser frem til å kokkelerer for deg.

”Din fest, vår mat”

Kjære kunde.

Litt om Slakterens Kjøkken/ Jens Eide Catering.

Min farmor startet i det spede med smørbrød for over 30 år siden. Den gang var dette ganske på kanten for en slakter å drive catering.  Mye har skjedd siden den tid og våren 2013 flytter vi inn i helt nye kjøkkenlokaler samtidig som vi endret navn til Slakterens Kjøkken.

Kjøttet vi serverer er selvfølgelig håndplukket fra eget slakteri, men vi ønsker så langt det er mulig å servere dere fisk og grønnsaker fra lokale og regionale produsenter også.

God planlegging og dialog er viktig. Du som kunde skal føle deg trygg på at vi gjør den jobben vi har lovet deg.

 

Sitat fra fylkesmannens kontor i Vest Agder: ”Din leveringsevne overgår våre fantasier”

 

Vi vil at du som kunde skal trives med det vi serverer og låner ut av utstyr. Tilbake ønsker vi bare litt forståelse for at vi trenger dette tilbake. (vilkår)

 

  •  Lånt utstyr (fat, tilbehør, griller m.m) skal returneres innen 3 virkedager, eller etter avtale.      Om ikke blir dette belastet på fakturaen til selvkostpris.
  •  Endringer i antall bør gjøres innen 3 dager før selskapet eller etter avtale.
  •  Avbestilling av selskap må skje innen 4 dager før, etter dette faktureres 30 % av bestillingens totale sum.
  •  Frakt: minstepris er 150 kr for levering innenfor10 km radius fra våre lokaler. Påfølgende 50 kr pr begynte mil.
  •  Ødelagt eller manglende utstyr kan bes erstattet.
  •  Vilkårene aksepteres ved bekreftelse av bestilling.

Takk for at Dere valgte Slakterens Kjøkken.

Preform Administrasjon