Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Livdyr

oppdatert 21.08.2023

Nå er høsten like rundt hjørnet, og jeg ber om innmelding med id nummer på alle som ønsker å omsette foringskalv i høst så fort som mulig. Vi forventer at det blir mye kalv i markedet i høst, så jeg oppfordrer dere til å melde inn snarest, slik at vi har sjans til å omsette disse før markedet metter seg. Vil anbefale de som har lite fòr og beite å vurdere å selge før 1. oktober. Jeg vil gjøre det jeg kan for å omsette alle kalver, og må følge prinsippet først til mølla i forhold til innmeldte dyr. Odd Rune Nordby tlf 95056700

 

STORFE:

Livdyrinnmelding trykk her.

Ring Odd Rune, om du trenger foringsdyr eller avls dyr. tlf 95056700 

SMÅGRIS:

Vi kan også levere smågris ved behov på 25-35 kg. Ring Odd Rune tlf 95056700 for avtale.

 

Livdyrattest

Mange sjukdommer sprer seg fra fjøs til fjøs ved livdyromsetning. Med elektronisk livdyrattest som alltid er oppdatert, reduseres risikoen for å ta smittebærende dyr og dyr med uønskede følgetilstander inn i fjøset. Avvis dyr som ikke tilfredsstiller dine krav.

Produsenter som ikke er medlem i en kontroll, kan skrive ut pdf- attester du finner nederst på denne siden og fylle ut selv. 

Andre attestformularer gir ikke god nok dokumentasjon.

Livdyrattesten bør være kjøper i hende minst dagen før dyret ankommer. Livdyrformidler bør ha livdyrattesten minst 3 dager før dyret skal ankomme kjøper. Kjøper bør uansett holdes oppdatert om helsestatus og evt. endringer.

Skal ha kopi

Selger, kjøper, veterinær og livdyrformidler skal ha kopi. Livdyrattesten er foreløpig ikke helelektronisk og må skrives ut/kopieres i ønskede antall og enten sendes i posten eller skannes/fotograferes (NB. Må være leselig!) og sendes på e-post eller sms.

 

 

MELD INN INDIVIDNUMMER PÅ STROFE TIL SALGS I DAG TIL:  odd.rune@slaktereide.no tlf 95056700 Odd Rune Nordby, produsentkontakt.

Preform Administrasjon