Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Pølsemakeriet og produksjon

 

Jens Eide er en tradisjonsrik håndverksbedrift etablert i 1946 som siden oppstarten har bygget sin virksomhet på innovasjon, håndverk og kvalitet.

Jens Eide har et høyt antall faglærte med mesterbrev blant slaktere, pølsemakere og butikkslaktere og har en solid forankret kunnskap om kjøtt overført gjennom generasjoner. Vi har et sterkt ønske om i stor grad å kommunisere denne stoltheten i markedet, håndverkskvalitet i både smak og utvalg. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Kjøttet kommer i fra lokale bønder i Agder. Spesialitet-merket forsterker det vi står for.

Preform Administrasjon