Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Returskinn

Merking av returskinn

Bruk røde metalløremerker som er merket med returskinn og nummer. Disse får dere fra oss på slakteriet. Hvis dyret har to øremerker, skal returskinnmerket festes gjennom det øremerket som ikke er elektronisk. Har dyret bare ett øremerke, festes øremerket gjennom øret som ikke har øremerke. Noter ned numrene til returskinnmerkene og gi de til dyrebilsjåføren som henter. Hvis dere leverer direkte til slakteriet, gi numrene til den som tar imot.

Det er numrene på øremerkene vi ønsker. Vi behøver ikke dyrets id-nummer, med unntak av storfe. Øremerkene klemmes sammen for hånd. Det er ikke behov for tang.

Øremerkene kan hentes på slakteriet. Vi har også øremerker til utdeling i dyrebilene. Det er bare å spørre sjåføren. Vi kan også sende i posten.

Preform Administrasjon