Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Innmelding

Fyll ut skjemaet nederst på denne siden for innmelding til slakt.

Vi setter opp hentelister på onsdager og melder inn dyrene til Mattilsynet for godkjenning på torsdager i uken før slaktedato.

Vi ringer og varsler om henting onsdag-fredag uken før slaktedato.

Dersom du vet at det blir stort avvik mellom det du har meldt inn og det du klarer å levere,

så må du varsle oss senest på mandagen i uken før slakteuken.

Det samme gjelder for returslakt og returskinn.

 

Individnummer:

ID-nummer, individ og opprinnelsnummer på storfe må meldes inn ved innmelding på innmeldings-skjemaet eller pr telefon/mail. Dersom du får behov for endre ID-nummer, fordi du må bytte dyr, må ID-nummer senest være slakteriet i hende 48 timer før slakting.

Sjåføren kan ikke ta med seg dyr som ikke er forhånds-innmeldt, da disse vil bli avvist av vetrinær ved ankomst Slakteriet.

Er du i tvil om dyret kan transporteres, pga brokk, halthet eller dårlig almenntilstand, kontakt vetrinær for konsultasjon.

Om du melder inn dyr på 5-ukers avtale, melder du det inn på ønsket slakteuke 3,

og slakteriet disponerer dyrene i 2 uker før og 2 uker etter slakteuke 3. Første tellende uke er uken etter innmeldingsdatoen. 

Derosm hentested ikke er hjemme på gården, så anmerk dette i innmeldingen.

Hasteslakt må avklares direkte med slakteriet, og det samme gjelder bytting av dyr. Dersom du må holde tilbake et dyr og ønsker å sende ett annet, ta kontakt direkte med slakteriet.

 

Retur av slakt og skinn:

Om man ønsker kjøtt eller skinn/hud i retur, må vi må vite hvor mange dyr og skinn/hud som skal i retur. vi må også vite hvordan slaktet skal deles/foredles og evnt pakkes/hentes. Det er derfor viktig at du leser mer om retur i "Retur Storfe" "retur småfe" og "retur gris" og fyller ut returskjemaet eller sender mail, eller ringer opplyste kontakperson for dette.

 

Her fyller du ut antall dyr du ønsker å levere til slakt.

Når du har fylt ut sjemaet, trykk send nederst på siden. Det vil da gå en mail til oss, som vi besvarer manuelt

neste arbeidsdag.

____________________________________________________________________________________

Navn
Gårdsnr/gård
Tlf
E-post
Antall Storfe
Individnr. storfe
5-ukers avtale
Kjøttfe min 75%
Antall Sau
Antall Lam
Antall Geit
Antall Kje
Antall Purke
Antall Gris
Ønsket slakteuke
Antall Returkjøtt
Antall Returskinn
Kommentar
Preform Administrasjon