Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Retur-gris

All informajson angående retur skal rettes til:

trond@slaktereide.no

 

Før dyrene blir hentet på gården, er dere selv ansvarlig for å få gitt beskjed hvordan dere vil ha oppdeling og pakkingen.

Skriv en mail med detaljert beskrivelse, eller benytt feltene under til utfylling og innsending.

Evnt ring Trond Øyvind på telefon: 958 70 706

 

Returen er du selv ansvarlig for å hente hos oss. Avtal henting pr mail eller pr tlf med Trond Øyvind.

Det er ingen reklamajsonrett på kjøtt som blir stående for lenge på vårt kjølerom.

Gris med sort bust kan ofte tilsynelatende virke som den ikke er skollet skikkelig. På grunn av den sorte busten, vil man se roten av de sorte hårene. Vi tar ingen reklamasjoner på slike tilfeller.

 

Retur gris: Slaktepris kr 10,- pr kilo Minstepris kr 500,- pr dyr.

Retur Ullgris: Slaktepris kr 15,- pr kilo  Minstepris kr 500,- pr dyr.

 

Pris fra
Stk. pris
Alternativ 1: 8,- kr pr kg (pakket i kasse)
Alternativ 2: 12,- kr pr kg (pakket i kasse)
Alternativ 3: 24,- kr pr kg (pakket i vacuum og merket)
Alle priser er eks. Mva
 
Emballasje 1 kr per kg   
Nakke koteletter med svor
Nakke koteletter uten svor
Indrefilet
Bog med bein = 3 stk steik
Lår med bein = 3 til 5 steiker
Side med bein
Side som ferdig ribbe
Flesk (svange)
Alternativ 2
Lår beinet ut til surret steik
Lår beinet ut til surret steik og svinebiff
Side til bacon råstoff
Kommentarfelt
Produsent navn
Mobiltelefon
Bog beinet til surret steik
E-post
Preform Administrasjon