Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Retur-gris

All informajson angående retur skal rettes til:

trond@slaktereide.no

 

Før dyrene blir hentet på gården, er dere selv ansvarlig for å få gitt beskjed hvordan dere vil ha oppdeling og pakkingen.

Skriv en mail med detaljert beskrivelse, eller benytt feltene under til utfylling og innsending.

Evnt ring Trond Øyvind på telefon: 958 70 706

Returen er du selv ansvarlig for å hente hos oss. Avtal henting pr mail eller pr tlf med Trond Øyvind.

Det er ingen reklamajsonrett på kjøtt som blir stående for lenge på vårt kjølerom.

Gris med sort bust kan ofte tilsynelatende virke som den ikke er skoldet skikkelig. På grunn av den sorte busten, vil man se roten av de sorte hårene. Vi tar ingen reklamasjoner på slike tilfeller.

 

Oppdeling og pakking.

 
 
Inntransport:
  • Innkjøring av grisen fra gård til slakteri.
pr gris: 200,-
Slakting:
  • Slaktepris gris og frilandsgris (minstepris kr 500,- pr dyr)
pr kg: 10,-
Slakting
  • Slaktepris ullgris retur (minstepris kr 500,- pr dyr)
pr  kg: 15,-
Alternativ 1:
  • Pakket i kasse
pr  kg: 8,-
Alternativ 2:
  • pakket i kasse
pr  kg: 12,-
Alternativ 3:
  • pakket i vacuum og merket
pr  kg: 24,-
Emballasje:   pr  kg: 1,-
         
  Alle priser er eks. Mva      
Nakke koteletter med svor
Nakke koteletter uten svor
Indrefilet
Bog med bein = 3 stk steik
Lår med bein = 3 til 5 steiker
Side med bein
Side som ferdig ribbe
Flesk (svange)
Alternativ 2
Lår beinet ut til surret steik
Lår beinet ut til surret steik og svinebiff
Side til bacon råstoff
Kommentarfelt
Produsent navn
Mobiltelefon
Bog beinet til surret steik
E-post
Preform Administrasjon