Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Retur-Lam

Pris fra
Stk. pris
Grovdeling av lam (1)
90,-
Findeling av lam (2)
130,-
Findeling av lam+ (3)
180,-
Hele lam i plast pr stk
25,-
Vacuum pakket og merket. Pris pr kg
29,-
Alle priser er eks. MVA.
Returlam:Lammene er kjøpt av Jens Eide Slakteri AS for avregningspriser for levende tilført slakt. Lammene blir så solgt tilbake til bonde for laveste engrospriser av slakt i underskuddsdistrikt.
Tilskudd: Distriktstilskudd, grunntilskudd og puljetillegg kommer også med på returslaktet.
Returslakt inntil 300 kg er momsfritt og returskinn utbetalt på avregningspris på 100 kr + moms. Faktura på 230 kr pr skinn + moms.
Differansen er på grunn av vårt merarbeid.
 


Antall retur lam
Leieproduksjon: Speking minimumskvantum 20 enheter. Eks: pinnekjøtt, pinnebog og fenalår.
Leieproduksjon pølse/ hamburger/ karbonader minste kvantum 50 kg pr sort. Eks: lammepølse, vossakorv etc.
Pinnekjøtt råstoff av side uten rygg (Alternativ 1)
Pinnekjøtt råstoff av side med rygg (Alternativ 1)
Hel sadel (Alternativ 1)
Nakke hel(Alternativ 1)
Bog hel (Alternativ 1)
Koteletter (Alternativ 2)
Side til ribbe (Alternativ 2)
Lår i skiver (Alternativ 2)
Koteletter (Alternativ 2)
Bog i skiver (Alternativ 2)
Nakke i skiver (Alternativ 2)
Lår i skiver (Alternativ 2)
Lår beinet til surret stek (Alternativ 3)
Side til fårikål (Alternativ 3)
Bog beinet til surret stek (Alternativ 3)
Vacuum pakket og merket
Kommentarfelt
Produsent navn
Mobiltelefon
E-post
Preform Administrasjon