I år er vi å finne på årets Smak messe. Vi ser frem til et besøk av deg på vår stand. Følg med på facebook (Slakter Jens Eide) for oppdateringer eller instagram. (jens_eide)
Litt om smak:
Smak arrangeres 4. - 7. februar 2014 i samarbeid med NHO Reiseliv, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge og Norges Varemesse. Messen Mat & Emballasje går parallelt med Smak tirsdag 4. – torsdag 6. februar.
Innovasjon er årets tema
Innovasjon er en forutsetning for vekst og fremgang. Kombinasjonen råvarer av ypperste kvalitet og noen av verdens beste kokker gjør Smak 2014 til en arena for nyskapning.
Med innovasjon som tema skal Smak 2014 være utstillingsvindu for bransjens nyheter. Nye konkurranser skal løfte frem talenter og inspirere til kreativitet. Seminarprogrammet vil ha trender, innovasjon og best cases på menyen. Smak 2014 blir hovedarena for alle som ønsker å vise kunder og konkurrenter at man satser fremtidsmessig.
Smak 2014 har 5 områder
Smak 2014 favner alle næringer og bransjer i hele verdikjeden fra råvare og fram til gjest og konsument.
Mat & Drikke
Dagligvare
Utstyr
Design & interiør
Øl, vin & brennevin
Hvem er utstillere?
Utstillerne er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat og drikke, utstyr og interiør til proff markedet.
Hvem besøker Smak?
Messen besøkes av innkjøpere, beslutningstakere og -påvirkere innen hotell, serveringsbransjen, storkjøkken, service- og dagligvarehandel. De kommer for å få ideer, se nyheter og finne løsninger som kan gi økt konkurransekraft.