Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Side 1 av 1

Gavekasser med masse digg julepålegg.

24. 10 2017 11:30
Det nærmer seg jul igjen. Og vi er klare med våre populære gavekasser. Passer perfekt som gave til dine ansatte, familie, venner eller den du ønsker å glede med riktig godt julepålegg. Gå til fanevalg: catering for mer info og bestilling.
Publisert av Jens Christian Eide i

Entrepreneur Of The Year.

11. 10 2017 11:25
Vi er spent på om vi når opp i nominasjonen.

• EY Entrepreneur Of The Year kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. Hensikten med programmet er å fremheve og hedre personer som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.
• EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram.
• EY Entrepreneur Of The Year er nå inne i sitt 16. år i Norge og blir arrangert for 31. gang internasjonalt.
Publisert av Jens Christian Eide i

Naturligvis. Mat og landbruksmesse. På Evje 11 til 13 august.

16. 03 2017 11:06
Vi er å finne på årets Naturligvis. Mat og landbruksmessen på Evje.
Hyggelig om du stikker innom på en prat.
www.naturligvis-agder.no
Publisert av Jens Christian Eide i

Finalist i det norske måltid

01. 10 2014 15:56
For andre gang er et Jens Eide produkt gått til finalen i det norske måltid. Vi er kjempestolte.
Lammekølle naturell er det som "kriger" om seieren.
Publisert av Jens Christian Eide i

Smak

13. 01 2014 12:52

 

 

I år er vi å finne på årets Smak messe. Vi ser frem til et besøk av deg på vår stand. Følg med på facebook (Slakter Jens Eide) for oppdateringer eller instagram. (jens_eide)

 

Litt om smak:

Smak arrangeres 4. - 7. februar 2014 i samarbeid med NHO Reiseliv, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge og Norges Varemesse. Messen Mat & Emballasje går parallelt med Smak tirsdag 4. – torsdag 6. februar.

 

Innovasjon er årets tema

Innovasjon er en forutsetning for vekst og fremgang. Kombinasjonen råvarer av ypperste kvalitet og noen av verdens beste kokker gjør Smak 2014 til en arena for nyskapning.

 

Med innovasjon som tema skal Smak 2014 være utstillingsvindu for bransjens nyheter. Nye konkurranser skal løfte frem talenter og inspirere til kreativitet. Seminarprogrammet vil ha trender, innovasjon og best cases på menyen. Smak 2014 blir hovedarena for alle som ønsker å vise kunder og konkurrenter at man satser fremtidsmessig.

 

Smak 2014 har 5 områder

Smak 2014 favner alle næringer og bransjer i hele verdikjeden fra råvare og fram til gjest og konsument.

 

    Mat & Drikke

    Dagligvare

    Utstyr

    Design & interiør

    Øl, vin & brennevin

 

Hvem er utstillere?

Utstillerne er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat og drikke, utstyr og interiør til proff markedet.

 

Hvem besøker Smak?

Messen besøkes av innkjøpere, beslutningstakere og -påvirkere innen hotell, serveringsbransjen, storkjøkken, service- og dagligvarehandel. De kommer for å få ideer, se nyheter og finne løsninger som kan gi økt konkurransekraft.

Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Ekte vare

25. 11 2013 10:09
Pølsemakermesteren fra Lillesand kan mer enn å lage prisbelønte pølser.
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Jens Eide NM i julemat

18. 11 2013 12:23
Kim Bygland, Beate Gunnufsen, Per Morten Kjærnes, Kristoffer Eide og Jens Eide
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Helgrillet gris på Farmen/TV2!

18. 11 2013 10:38
I dag var vi Farmen/ Tv 2 og hel grillet gris. Få med deg reprisen og la deg friste.
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Preform Administrasjon