Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Side 1 av 1

PRØVER FOR BRSV OG BCoV

26. 06 2019 07:26

 

Info fra Animalia:

 

ANALYSE AV PRØVER FOR BRSV OG BCoV – FERIEAVVIKLING

Fra uke 26 til og med uke 33 er det ferieavvikling ved Tine Mastittlaboratorium. Kombinert med liten inngang av prøver kan dette medføre at det tar lenger tid for å analysere prøvene. Vanligvis foreligger det svar på prøvene innenfor 14 dager. I ferieperioden kan det ta inntil 4 uker.

 

UTSENDING AV PRØVETAKINGSMATERIELL

Gratis prøvetakingsmateriell blir også i år sendt ut til alle storfebesetninger med mordyr. Utsendelsen vil gjøres fra slutten av august til midten av oktober. Grunnen til at ikke alt sendes ut på en gang er at laboratoriet ønsker mer jamn prøveinngang enn i fjor høst.

Publisert av i Nyheter, Produsent nyheter

Sommerlam

14. 06 2019 09:53

Sommerlam tillegg

 

Årets lam  fra 9-16 kilo klasse O+ og bedre samt fettprosent til og med +3 betales med kr 10,- pr kilo. Gjelder levering til og med uke 29

Publisert av i Nyheter, Produsent nyheter

Ny Produsentkontakt

17. 02 2019 14:21

Til alle våre storfeprodusenter.   

Ønsker herved å informere om at jeg startet som ny Produsentkontakt hos Jens Eide AS 1.januar 2019. Jeg tar dermed over jobben etter Kristen Steindal som valgte å slutte hos oss 31.September 2018. Jeg skal dermed ta meg av det meste av innmelding, både når det gjelder til slakt og livdyromsetning. Vi har derfor oppgradert vårt telefonsystem, slik at det skal være lettere å komme i kontakt med oss både for innmelding og livdyrsalg, og vi skal lettere kunne ringe tilbake dersom vi i travle tider ikke makter å svare omgående. Ved å ringe vårt hoved nummer 37 40 34 00 og taste 2, kommer du direkte til vår innmelding og livdyrhandel telefon. Mine arbeidsoppgaver vil  også innbefatte å være med på fjøset på slaktedager, samt noe henting av dyr, og besøk ute hos dere. Vil også minne på at vi gjerne tar imot innmelding pr mail på: innmelding@slaktereide.no Viktig da at vi får individnummerene på alle dyrene.

I forhold til Livdyrsalg, så ønsker vi å forbedre oss i forhold til dagens situasjon. Vi har et datasystem som hjelpemiddel for dette, men systemet blir aldri bedre enn den informasjonen vi putter inn i dette. Jeg har derfor et sterkt ønske om hjelp fra dere alle, for å kunne gi dere alle best mulig hjelp med å kjøpe og selge dyr. For å få solgt dyr, så er jeg helt avhengig av ha noen å selge til, og å vite hvem som trenger dyr. Vi har i dag en god del som har meldt inn dyr de ønsker å selge, og vi trenger derfor også sårt en telefon eller mail fra deg som ønsker å kjøpe dyr. Og jo tidligere vi vet om dere som ønsker å kjøpe og selge dyr i fremtiden, jo tidligere kan jeg legge inn dette i vår database, og følge opp når jeg finner passende dyr. Send meg derfor gjerne en mail om hvilke planer dere har for kjøp og salg av dyr, så tidlig som mulig, og til hvilke tid dere ønsker, rase og alder. Når jeg da har passende dyr, så kan jeg gi dere et uforpliktende tilbud.

Jeg legger herved med en oversikt under over de dyr vi pr dags dato har for salg. Ring meg gjerne dersom du ser noe interessant her, og om du ellers har spørsmål. Skal også se på om jeg etterhvert kan legge ut disse listene på vår hjemmeside: www.slaktereide.no

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og gleder meg til å hilse på dere alle etter hvert, selv om det nok vil bli mest pr telefon og mail til daglig. Jeg har som dere har sett samlet inn en stor mengde mail adresser og telefonnummer, og mener nå å ha oppdatert de aller aller fleste, slik at dere alle får informasjonen jeg sender på vegne av Jens Eide AS. Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger både på det som er bra, og det som kan bli bedre angående vår oppfølging til hver enkelt av dere. 

Min bakgrunn har jeg som bonde med agronom utdanning og noen år med melkeku og slaktegrisproduksjon. Jeg har de siste 20 årene jobbet som selger i Telehuset og Nordialog systemet, med salg til bedrifter av telefonløsninger.  

Ser frem til å høre fra dere. Mvh. Odd Rune Nordby

Publisert av i Produsent nyheter

Entrepreneur Of The Year.

11. 10 2017 11:25
Vi er spent på om vi når opp i nominasjonen.

• EY Entrepreneur Of The Year kårer hvert år Norges fremste vekstskaper. Hensikten med programmet er å fremheve og hedre personer som bidrar med nye ideer, satser kapital og yter egeninnsats for å skape varige verdier og arbeidsplasser.
• EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram.
• EY Entrepreneur Of The Year er nå inne i sitt 16. år i Norge og blir arrangert for 31. gang internasjonalt.
Publisert av Jens Christian Eide i

Naturligvis. Mat og landbruksmesse. På Evje 11 til 13 august.

16. 03 2017 11:06
Vi er å finne på årets Naturligvis. Mat og landbruksmessen på Evje.
Hyggelig om du stikker innom på en prat.
www.naturligvis-agder.no
Publisert av Jens Christian Eide i

Finalist i det norske måltid

01. 10 2014 15:56
For andre gang er et Jens Eide produkt gått til finalen i det norske måltid. Vi er kjempestolte.
Lammekølle naturell er det som "kriger" om seieren.
Publisert av Jens Christian Eide i

Smak

13. 01 2014 12:52

 

 

I år er vi å finne på årets Smak messe. Vi ser frem til et besøk av deg på vår stand. Følg med på facebook (Slakter Jens Eide) for oppdateringer eller instagram. (jens_eide)

 

Litt om smak:

Smak arrangeres 4. - 7. februar 2014 i samarbeid med NHO Reiseliv, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge og Norges Varemesse. Messen Mat & Emballasje går parallelt med Smak tirsdag 4. – torsdag 6. februar.

 

Innovasjon er årets tema

Innovasjon er en forutsetning for vekst og fremgang. Kombinasjonen råvarer av ypperste kvalitet og noen av verdens beste kokker gjør Smak 2014 til en arena for nyskapning.

 

Med innovasjon som tema skal Smak 2014 være utstillingsvindu for bransjens nyheter. Nye konkurranser skal løfte frem talenter og inspirere til kreativitet. Seminarprogrammet vil ha trender, innovasjon og best cases på menyen. Smak 2014 blir hovedarena for alle som ønsker å vise kunder og konkurrenter at man satser fremtidsmessig.

 

Smak 2014 har 5 områder

Smak 2014 favner alle næringer og bransjer i hele verdikjeden fra råvare og fram til gjest og konsument.

 

    Mat & Drikke

    Dagligvare

    Utstyr

    Design & interiør

    Øl, vin & brennevin

 

Hvem er utstillere?

Utstillerne er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat og drikke, utstyr og interiør til proff markedet.

 

Hvem besøker Smak?

Messen besøkes av innkjøpere, beslutningstakere og -påvirkere innen hotell, serveringsbransjen, storkjøkken, service- og dagligvarehandel. De kommer for å få ideer, se nyheter og finne løsninger som kan gi økt konkurransekraft.

Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Ekte vare

25. 11 2013 10:09
Pølsemakermesteren fra Lillesand kan mer enn å lage prisbelønte pølser.
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Jens Eide NM i julemat

18. 11 2013 12:23
Kim Bygland, Beate Gunnufsen, Per Morten Kjærnes, Kristoffer Eide og Jens Eide
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Helgrillet gris på Farmen/TV2!

18. 11 2013 10:38
I dag var vi Farmen/ Tv 2 og hel grillet gris. Få med deg reprisen og la deg friste.
Publisert av Jarle Vatland Gauslaa i

Preform Administrasjon